Winnen Geblazen

Simyo is voor de 10 e keer op rij door het consumentenpanel van de Consumentenbond uitgeroepen tot de Beste Mobiele Provider. Reden voor een feestje! En wat past nu beter bij een feestje dan ballonnen? Die staan dus centraal in deze campagne om de 10 titels op rij te vieren.

Online game: Winnen Geblazen

Simyo daagt heel Nederland uit om samen ballonnen op te blazen in een knallende online game, waarmee heel veel prijzen te winnen zijn. Hoe het werkt? Om het feestje mee te vieren blaast de deelnemer via een speciale actiepagina samen met andere spelers ballonnen op. Degene die een ballon laat knappen, maakt kans op leuke prijzen. Wint de deelnemer niet? Dan wordt hij getroost met een GIFje waarin een Simyo-medewerker een dansje doet of een serenade geeft.

Interactieve banners

Om zoveel mogelijk mensen de game te laten spelen, hebben we o.a. speciale campagne banners ontwikkeld. Hierin kun je ook een game met een ballon spelen, alleen moet je ‘m nu juist NIET laten knappen. En daarvoor moet je wel heel goed kunnen timen...

Abri campagne

Omdat 10x op rij de beste mobiele provider worden écht heel bijzonder is, wilde Simyo dat graag met heel Nederland delen. Ook offline. Daarom ontwikkelden we een feestelijke abri campagne, waardoor iedereen nu weet dat Simyo niet 1 of 2 keer de Beste Mobiele Provider is geworden, maar wel 10 keer op rij!

VERANTWOORDELIJK BIJ SIMYO:

Marketingcommunicatie manager: Mischa Oudolf

Online marketingmanager: Wierd Beelen

Social mediamanager: Alex Reijgersberg

VERANTWOORDELIJK BIJ KOKORO AMSTERDAM:

Strategie: Caroline van Hoof

Creatives: Robbert Maruanaija & Lynsey Schouten

Creatieve directie: Merlijn van Vliet & Wouter Vanhaeren

Digital producer: Niels Scheide

Project manager: Valery Story

CSD: Frieda Ulsamer de Waard

In samenwerking met

Brandspanking, Qontent Matters, WeLikeMilk & Digined

Client
Simyo
About This Project
Landingpage_Simyo_Winnen_Geblazen Landingpage_Simyo_Winnen_Geblazen_02 Simyo Winnen Geblazen Abri Homepage simyo_banners