De kracht van Vriendelijkheid - KOKORO Amsterdam
16255
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16255,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

De kracht van Vriendelijkheid

Met de campagne ‘De kracht van vriendelijkheid’ profileert lowcost luchtvaartmaatschappij Transavia zich als love brand, waar je naast een betaalbare prijs kunt rekenen op gastvrijheid en vriendelijke service.

Het is een pro-social campagne die heel Nederland eraan herinnert dat vriendelijkheid in ons allemaal zit. En het is ook nog eens enorm aanstekelijk, waardoor de wereld een leukere plek wordt om in te leven.

Een nieuwe koers

Deze campagne is onderdeel van de koerswijziging die Transavia eerder dit jaar heeft ingezet. Zo staat op alle nieuwe vliegtuigen ‘welkom’ geschreven, in de vijftien talen van de landen waar de luchtvaartmaatschappij verbindingen verzorgt.

Gastvrijheid zit al vijftig jaar in de genen van de luchtvaartmaatschappij. Maar bij Transavia draait dat ene woord om zoveel meer. Ze maken een menselijke connectie met iedere persoon die met Transavia reist. En dat is de échte gastvrijheid die Transavia aan boord, maar ook in de wereld wil uitdragen.

Verantwoordelijk bij Transavia

Commercieel Directeur: Roy Scheerder
Manager Marketing Communications: Kim van Eck
Marketing Communication Specialist : Carly ter Doest

Verantwoordelijk bij bureau

Strategy: Rik Heijmen
Concept: Wouter Vanhaeren, Merlijn van Vliet
Project: Annette Menheere, Valery Story

Productie

Regie: Hugo Keijzer
DOP: Robbie van Brussel - WeFilm
Producer: Tobias Wilbrink - WeFilm
Productie Manager: Anouk Knapen - WeFilm
Postproductie: Joppo te Veldhuis - De Grot
Sound: Jaap Wajer - Loudness
Muziek: Tommy Zee - Massive Music
Design: Gerrit Dijkstra - KOKORO
Bouw: Alion

Client
Transavia
About This Project