Sale Campagnes

Campagnes zijn bij KOKORO vrijwel altijd opgebouwd volgens het touch, tell en sell principe.
In de touch-laag maken de emotionele connectie met de doelgroep en wordt het fundament van het merk gelegd. In de tell-laag laten we zien hoe dit voor de producten of diensten van het merk kan werken. En in de sell-laag verleiden we de doelgroep met uitingen, geselecteerd op effectiviteit. Het merkverhaal is hierin vaak ondergeschikt. Dit klinkt gek en sommige marketeers moeten hier ook af en toe aan wennen, maar op sales niveau (in de sell-laag) zijn onze merkverhalen altijd ondergeschikt aan effectiviteit. Om de simpele reden dat dit leidt tot het beste resultaat.

Zeer succesvol

Volgens dit principe hebben we voor Transavia diverse zeer succesvolle sale campagnes ontwikkeld. In al deze uitingen speelt het merkverhaal 'De kracht van Vriendelijkheid' (touch) een ondergeschikte rol.

De overkoepelende vormtaal én eigen soundtrack zorgen op dit niveau voor consistentie en merkherkenning. Ook hebben we een verbindende regel 'Wel zo vriendelijk!' voor consumenten en 'Wel zo zakelijk!' voor de zakelijke markt toegevoegd als link naar het merkverhaal.

In al onze sale campagnes zetten we altijd en groot aantal verschillende uitingen in. Zo kunnen we op basis van big data-analyses de best presterende uitingen optimaliseren. Dit doen we natuurlijk i.s.m. de online mediapartij. In geval van Transavia doen we dat met DQ&A.

Client
Transavia
About This Project
Transavia_Sale_010 Transavia_Sale_01 Transavia_Sale_02b Transavia_Sale_03 Transavia_Sale_05 Transavia_Sale_06 Transavia_Sale_04 Transavia_Sale_011 Transavia_Sale_07