NLziet Geen reclame - KOKORO Amsterdam
16294
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16294,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

NLziet Geen reclame

NLziet is een online tv-dienst waarmee kijkers op één plek kunnen kijken naar hun favoriete tv-programma's van alle grote Nederlandse zenders, zonder reclame!

Met de campagne 'NLziet geen reclame' spelen we in op een universele behoefte van consumenten: reclamevrij tv kijken, hét grote voordeel van NLziet. Het concept is simpel en effectief. Op humoristische wijze tonen we aan wat er in het dagelijks leven zou gebeuren als mensen letterlijk geen reclame meer zouden zien. Want dankzij NLziet zien steeds meer Nederlanders geen reclame meer...

Primeur: Eerste verticale commercial van Nederland

Veel creatieven vinden het niets. Maar veel consumenten weten niet beter. Daarom voegden wij een bijzonder nieuw formaat toe aan de campagne: de eerste verticale commercial van Nederland. Verticale video's zijn snel populair geworden door apps als Snapchat, Meerkat en Periscope, waar je enkel en alleen verticaal kan filmen. In reclamecampagnes blijft dit formaat nog ongebruikt.

Mediagebruik van consumenten verandert sneller dan bureaus en adverteerders kunnen bijbenen. Reclamemakers kunnen dat omarmen, of ertegen in verweer gaan. Wij kozen, samen met NLziet voor het eerste!

Verantwoordelijk bij NLziet

Managing Director: Niels Baas
MarCom adviseur: Jolanda Smit

Verantwoordelijk bij bureau

Strategie: Rik Heijmen
Concept: Wouter Vanhaeren & Merlijn van Vliet
Project: Annette Menheere, Valery Story

Productie

Regisseur: Olaf van Gerwen (Caviar)
Producent: Rogier Dorant (Caviar)
Productie manager: Marit Groenenboom (Caviar)
Animatie, postproduction: STORM Post Production
Sound, muziek: Soundcircus

Client
NLziet
About This Project