De beste blijven is topsport!

Simyo is door de consumentenbond voor de 6e keer op rij uitgeroepen tot beste mobiele provider. Daarom hebben we een campagne ontwikkeld waarin centraal staat dat klanten tevreden maken én houden, keihard werken is. Sterker nog, het is topsport!

Online commercial

Iedereen weet dat de beste blijven niet vanzelf gaat. Daar moet je hard voor werken. De inspiratie voor deze campagne kwam dan ook van iemand die er ook keer op keer hard voor moest werken om de beste te blijven: Rocky! Je komt de commercial tegen op o.a. RTL XL, Youtube, SBS en Facebook.

Pre-roll die je niet wil skippen

Niemand zit te wachten op reclame voor een filmpje op Youtube. Het liefst wil je deze meteen skippen. Dat komt goed uit want Simyaan Dennis smeekt de kijker om als-je-blieft zijn pre-roll te skippen.

Interactieve banners

Kan jij 6 keer de beste zijn? Probeer het door te winnen met armpje drukken! Door de consument te laten ‘button-bashen’ in interactieve banners laten we ze voelen dat 6 keer op rij de beste zijn écht topsport is!

Homepage & Landingspage

Op een speciale landingpage geven we extra uitleg (tell-laag) over hoe ze bij Simyo iedere dag hard werken voor tevreden bellers. Naast de commercial staan er op deze pagina’s interviews met de Simyanen uit de video.

Radiocommercial

Binnen het campagnethema is ook een radiocommercial gemaakt die op Radio 2, Sky Radio, Qmusic, Radio 10, 100%NL en lokale radiozenders te horen zal zijn.
Door deze campagne weten straks veel meer mensen hoe Simyo zich iedere dag weer inzet om onze klanten de beste kwaliteit te leveren. Én dat die inzet en kwaliteit gewaardeerd wordt door de Consumentenbond.

Verantwoordelijk bij Simyo

Brand manager: Selma Hof
Online marketing: Jeroen Oosterbaan Martinius
Online community en Social: Alex Reijgersberg

Simyo medewerkers in de film:

Alex Reijgersberg
Dennis Vermeulen
Charlene Schmeltz
Marleen Pots
Mohamed Abukar
Pieter Broer
lias Bouaissa
Bas Zwiers
Ernst Schaap
Jan Trinus Haitjema
Kim Hagen

Verantwoordelijk bij bureau

Strategie: Rik Heijmen
Creatieve directie: Merlijn van Vliet & Wouter Vanhaeren
Creatief team: Robbert Maruanaija & Yavez S.A Anthonio
Project Management: Valery Story, Karin van Dalen
CSD: Frieda Ulsamer de Waard

Productie

Filmproductie: Since '88
Regie: Nick Harmsen
Camera: Daan Bukman
Producer: Daan Dagevos
Productie Manager: Merel Mok

Betrokken bureaus:
KOKORO Amsterdam, Mindshare, WeLikeMilk & Digined

Client
Simyo
About This Project
Simyo Consumentenbond landingpage 1 Simyo Consumentenbond landingpage 2 Simyo pre-roll Simyo interactieve banner mobile Simyo interactieve banner